Fre Hooft van Huysduynen. De baas. Weet alles, kan alles. Heeft dan ook heel veel ervaring met theater enzo. Jarenlang al. En ook met andere dingen. Tegen betaling mag je bij haar slapen. Of wakker liggen natuurlijk.
Jorien Smulders is onze jongste. Maar dat zou je niet zeggen, want ze kan ongelooflijk goed acteren. En dat is wel fijn. Jorien is eigenlijk een hoeksteen van de herberg. Zonder haar zou niemand de jongste zijn. En dat wil echt wel wat zeggen.
Bart Blaauw kan ook wel heel veel hoor. En hij heeft tijdens de repetities ook heel veel koffie gehaald. En een keer spaghetti gekookt. Met paprika en pesto. Bart wordt trouwens geroemd om zijn treffende imitaties.
Mariska de Vries kan heel mooi muziek maken. En heel goed helpen met het decor draaien. Bij Dr. Love combineert ze deze kwaliteiten. En ze luistert goed naar Fre. En naar de anderen. Naar iedereen eigenlijk wel. Kan ze ook goed, luisteren. En met wat ze hoort doet ze dan iets.
Kees van Velthooven kan ook wel wat. Beetje aan snaren trekken en op vellen slaan. Doet dat soort dingen ook al heel lang en heel vaak, dus... Als Bart er maar zo nu en dan een kopje koffie bij zet.